top of page

Hyra rullställning i Stockholm

Måleriföretagen logo.png

Det har blivit allt mer populärt att hyra en rullställning vid olika typer av jobb. BS Målerientreprenad i Stockholm har snappat upp trenden och erbjuder därför ett stort sortiment av rullbara byggställningar. Vi riktar oss både till proffs och till hemmafixare. Plattformshöjden för en rullställning varierar – men vårt sortiment täcker de flesta tänkbara kombinationer. Du kan själv välja att montera byggställningen eller så hjälper vi dig med den biten. En rullställning från oss följer arbetsmiljöverkets krav och är godkänd som byggställning vid byggarbetsplatser.

 

Stor erfarenhet

BS Målerientreprenad i Stockholm har varit verksamt sedan 1982 och är ett seriöst familjeföretag. Vi har en stor erfarenhet och erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Utöver att hyra en rullställning kan du anlita oss för alla former av målerijobb, invändigt som utvändigt. Vi jobbar även med tapetsering och projektledning och riktar oss till såväl privat- som företagskunder.

 

Håller det vi lovar

BS Målerientreprenad har högsta kreditvärdighet (AAA) och är medlemmar i bransch- och arbetargivarorganisationen Målaremästarna. Ett starkt skäl till att anlita oss, utöver den höga kvaliteten du får, är att vi håller avtalade tidsplaner. Vill du veta mer om oss eller kontakta oss för en offert – ring, mejla eller fyll i vårt formulär HÄR.

Your details were sent successfully!

Söker du målare i Stockholm, Nacka och Värmdö ring 070-581 64 36, 070-865 67 81   

​BS Måleri erbjuder hjälp vid allt från inomhusprojekt, till kompletta fasadmålningar för privatpersoner och företag.​

bottom of page