BS Målerientreprenader är en målerifirma med bas i Stockholm som grundades 1982. Vi åtar oss alla förekommande måleriarbeten – såväl in- som utvändigt. Vi hjälper dig även med tapetsering och olika former av projektledning. BS Målerientreprenader riktar sig till både privatkunder, företagskunder och bostadsrättsföreningar. 

Idag är vi sju stycken rutinerade målare med passion för vårt yrke. Våra kännetecken är hög kvalitet och yrkesskicklighet samt att vi alltid strävar efter att hålla överenskomna tidsplaner.

Ring oss på 070-581 64 36 eller 070-865 67 81 så hjälper vi till! Du kan även fylla i vårt formulär under kontakt så kontaktar vi dig.

 

Välkommen!

 

Våra samarbetspartner 

Vi är en målerifirma som har ett etablerat samarbete med flera leverantörer:

 

Miljö- och kvalitetstänk

Vi jobbar främst med Alcros färgsystem vilket medför att du gör ett bra miljöval. Alcros produkter är ett resultat av flera års forskning där miljötänkandet har prioriterats för att anpassa produkterna till dagens krav. Färgerna har tilldelats EU-blomman vilket är EU:s märkning av produkter för ett bra miljöval. I kombination med vår miljöpolicy följer vi en strikt kvalitetspolicy – detta för att tillfredsställa dina önskemål och garantera ett bra slutresultat.

 

Kvalitetspolicy
  • Vi levererar den produkt kunden önskar med yrkesskicklig och utbildad personal.

  • Vi håller alltid avtalade tidsplaner.

  • Vi är anslutna till branchorganisationen "Målaremästarna",
    det innebär bland annat 2-års garanti på utförda arbeten.Miljöpolicy
  • Vi ska alltid välja material och arbetsmetoder vilka ger minskad miljöbelastning för både inre- och yttre miljö.

  • Vi arbetar alltid aktivt för en god arbetsmiljö för våra anställda.

  • Vi arbetar främst med Alcros produkter som är ett resultat av mångårig forskning och utveckling där miljötänkandet är en mycket viktig del. 

  • Inga andra färgproducenter har så många produkter rekommenderade av Astma och Allergiförbundet på grund av färgernas ofarliga sammansättning, att de är fria från allergiframkallande ämnen.

  • Färgerna är tilldelade "EU blomman", EU's märkning för bra miljöval!

Om oss

Söker du målare i Stockholm, Nacka och Värmdö ring 070-581 64 36, 070-865 67 81   

​BS Måleri erbjuder hjälp vid allt från inomhusprojekt, till kompletta fasadmålningar för privatpersoner och företag.​

BS Målerientreprenader AB, Telegramvägen 44, Lokal 3, 132 35 Saltsjö-Boo, Hasse 070-581 64 36, Krister 070-865 67 81, bs.maleri@telia.com 

© 2014 BS Målerientreprenad.