top of page

Tjänster

Måleriföretagen logo.png
Fasadmålning i Stockholm

Ska du måla om fasaden på din villa eller fastighet kan du anlita oss.

BS Målerientreprenad har 40 års erfarenhet i branschen och erbjuder
en rad tjänster utöver fasadmålning som t.ex. in- och utvändig målning, målning av golv, fönstermålning och tapetsering. Vi kan även rekommendera andra skickliga hantverkare som elektriker, murare och snickare.

 

Projektledning

BS Målerientreprenad har en bred erfarenhet av att projektleda ny- och ombyggnationer i Stockholm. Detta möjliggör att projekten blir så kostnadseffektiva som möjligt – en faktor som är extra viktig vid exempelvis ett större arbete som fasadmålning. Våra kunder är allt från privatpersoner, företag, byggbolag, fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

 

Gör rotavdrag

Tack vare rotavdraget har det blivit betydligt mer förmånligt för dig som privatperson att anlita en målerifirma att göra jobbet. Tänk på att skattereduktion för husarbeten beviljas med högst 50 000 kronor per år och person. Skattereduktionen är 30% på arbetskostnaden inklusive moms. Du kan läsa mer om rotavdrag på skatteverkets hemsida skatteverket.se eller kontakta oss så berättar vi mer.

Söker du målare i Stockholm, Nacka och Värmdö ring 070-581 64 36, 070-865 67 81   

​BS Måleri erbjuder hjälp vid allt från inomhusprojekt, till kompletta fasadmålningar för privatpersoner och företag.​

bottom of page